Bom als een boek

Stella Bergsma haar roman “Pussy album” is wild, woest en frivool tegelijk. In Stella’s boek is Eva van Liere 37 jaar lerares en dus Stella Bergsma? Het is een frontvrouwboek van drank, seks, pedofilie en mensenhaat. Kleuters in elkaar schoppen, haar fantasieën zijn bloeddoorlopen cynisch, rauw alsof het door een man gefantaseerd is. Het theater van de wreedheid. Een doodenge frontvrouw, hyperbewust in alles wat ze doet, met een ingewikkeld imago, wil haar rauwheid botvieren door haar nymfomane gedrag bot te vieren op een jongen van zeventien jaar. Goed geschreven woede, eng, en zo af en toe gevoelig. Zeer gevoelig, alles over de top. Kut, poep, pissen, pijpen och alles komt erin voor. Stella spiegelt zich aan de man en wil met dit boek het liefst een pik hebben; alle taboes moeten doorbroken worden. Gelukt zou ik zeggen. De pedofilie bij de vrouw zou door meer vrouwen beschreven moeten worden. Ik ken er genoeg, helaas nemen ze bijna nooit de pen ter hand hoewel zij, Eva dus…, met de pink naar boven aan een onbesneden lulletje zit te zuigen en te trekken.

Lees Pussy album! Deze doorgedraaide ongestelde pedoseksuele-hyperseksualiteit vrouw Eva, die, door de grens over te gaan naar bevrijding zoekt, die maar niet wil komen of zal komen, …moet er wel iets evolutionairs gebeuren, iets radicaal veranderen in het brein. Doordrinken en erbij blijven, en, doorlezen.

Sommige vrouwen hebben een grotere lul dan mannen.

Uitgever Nijgh & van Ditmar