Signeren boek Tussenmens in boekhandel Dominicanen

Schrijver Robert Kruzdlo signeert boek Tussenmens voor Moniek van Male

Boek Tussenmens

22 September Een groot aantal bezoekers waren aanwezig in boekhandel Dominicanen te Maastricht. Schrijver Robert Kruzdlo Amerikaan die in het Nederlands schrijft heeft een uniek, post-modern boek geschreven. Zinnen soms heel bijzonder, apart en misschien niet volgens het boekje: de schrijver wilde het zo. Prachtige zinnen over de natuur rond Maastricht, prozaïsch en nooit vervelend. De natuur, de stad. Het verhaal eindigt in NewYork maar voor de lezer zover is, komen Domburg en Amsterdam voorbij.

Robert Kruzdlo is een totaal-kunstenaar. Beeldendkunstenaar, muziekaal – speelt piano en met een prachtige stem – tekenaar, theater, …een alles kunstenaar.

Samen met Moniek van Male speelde hij theater in het progamma Zomerstraattheater te Amsterdam. Tekstschrijver Robert Kruzdlo schreef een boek en wat voor een boek. Wie na tien bladzijden het boek niet dichtslaat wil meer. Zijn tweede boek ligt al klaar.

Maastricht @Susan Wal